Anbefaling - Carmex

Hello♥ tenkte jeg skulle ha en liten anbefaling for dere. 

Om vinteren har jeg alltid tørre sprukne lepper, så jeg tenkte at jeg kunne prøve ut Carmex, siden jeg hadde hørt positivt om det fra vennene mine.  Kjøpte den på Vita til 39 kr. Den funker utrolig bra, og hjelper veldig mot tørre lepper. Man føler også at leppene blir veldig "avkjølte".  Anbefaler dere å prøve den ut!

Har du prøvd Carmex?

-Benedikte

28.11.2012Hello♥ På tirsdager begynner vi 09.30, så meg og Benedicte benyttet det til å ta noen bilder, siden det begynner å bli mørkt rett etter skolen. Det har faktisk ikke regnet de siste dagene, noe som er utrolig deilig! Nå skal jeg snart gå på badet, må være opplagt til tentamen i morgen. 

Noen som har noen tips til hva jeg kan blogge om? :-)

-Benedikte

Bilder fra søndag

Hello♥ Finner ikke på noen overskrifter lengre, haha. Dagen i dag har bestått av øving på rleprøve og lekser. Leser noe til prøven og så er det sånn "hva leste jeg der, egentlig?" Haha.  Meg og Benedicte tok noen bilder på søndag, men vi hadde veldig dårlig tid, så de ble ikke så bra

Fine Benedicte!

Hva har du gjort i dag?

Ha en fin kveld♥

U smile, I smile
Hva syns du? 

 

Muffins

Hello♥ Meg og Benedicte bakte muffins isted. De ble kjempegode, men nå er jeg bare urolig mett og kvalm, haha! Spiste nok en for mye.. Er du glad i å bake? 

-Benedikte

Barcelona

Hello♥ Har ikke blogget på en stund nå, har rett og slett bare ikke hatt lyst og tid. Men nå er jeg tilbake for fullt! Her er noen av bildene fra da jeg var i Barcelona med Benedicte forrige uke. Vi koste oss utrolig mye!  Var også veldig deilig med sol og strand i forhold til pøs regn her i Bergen. 
Har du vært i Barcelona? :-)

-Benedikte

Barcelona neste

Hello♥ I natt/moregn tidlig reiser jeg til Barcelona med bestevennen min Benedicte! Vi har gledet oss utrolig lenge, og endelig skal vi reise. Kommer ikke til å blogge før tirsdag eller onsadg, har ikke hatt tid til å lage noen forhånds publiserte innlegg.. Vi skal ta masse bilder og shoppe masse!

Skal stå opp 04.00 i natt, så må bare pakke ferdig, ta en dusj og ligge oss.

 

Gleder oss så myeee!

Har du vært i Barcelona? Noen butikker du anbefaler? 

-Benedikte♥ 

Little reasons to smile


Noe du kjenner deg igjen i? 

-Benedikte♥

Kveld med jentene

Hello♥ I går hadde Susanne en liten bursdagsfeiring. Det var utrolig koselig! Vi spiste pizza, godteri, danset og så på en utrolig koselig film som heter "Elsk meg igjen", den handler om en mann og kone som blir utsatt for en bilulykke. Damen ligger i lang koma, og når hun våkner husker hun ikke hva som har skjedd de fem siste årene. Mannen hennes, som hun ikke husker prøver å gjenskape alle de gode minnene de hadde sammen. Likte filmen veldig godt, og den er basert på en sann historie. 

Da slenger jeg bare inn noen bilder fra kvelden!
Meg og Benedicte hadde laget en søt scrapbook til Susanne. Haha!

Da drar jeg på fotballkamp!

Hva har du gjort i helgen?

-Benedikte♥

Back to summer paradise

Noen andre enn meg som savner sommer utrolig mye?

-Benedikte♥

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

gratisdesign av Tonjemt
hits