Overnatting av Susanne

Heii♥

Nå er det juleferie, noe som er utrolig deilig. I går overnattet Susanne hos meg, vi koste oss masse. Vi lagde selvfølgelig brownies, noe som er standard når vi overnatter. Haha! I dag er det lillejulaften, gleder meg kjempemye til i morgen. Blir utrolig koselig! Har desverre ikke helt julestemning, men den kommer nok når huset begynner å lukte pinnekjøtt i morgen.

HVA SKAL DU PÅ JULAFTEN? 

I love it
LOOOVE IT

Julestemning i hjemmet
Heiheii♥ 

I dag har jeg kjøpt de siste julegavene med Benedicte, så nå er jeg ferdig med det. Har også vært litt med Benedicte. Nå sitter jeg i sofaen med is, og hører på musikk. Ordentlig fredagskos! Skal prøve å blogge oftere, men nå har jeg hatt det så travelt med treninger, tentamener, lekser osv.. 

HVA SKAL DU I HELGEN? :-)

JulebordHeii♥

I dag var jeg på julebord med hele familien. Det var utrolig koselig, og masse god mat. Har fått ordentlig julestemning nå! Bare 15 dager igjen til julaften, wiii. Nå skal jeg en tur ut med mamma, for å få kjøpt litt julegaver.

HAR DU VÆRT PÅ JULEBORD? 

Oreo milkshakeHeii♥

Lagde oreo milkshake isted. Den var utrolig god! Blandet bare sammen sjokoladeis, vaniljeis, oboypulver og oreo, og tok det i blenderen. Nå skal jeg snart på håndballtrening, og så sikkert slappe av med litt godteri i kveld. 

LIKER DU OREO MILKSHAKE? 

Daffedag

Heii♥

I dag har jeg bare lagt i sofaen med koseklærne på, og sett på TV og vært på pc. Deilig med en sånn dag av og til. Skal gjøre litt lekser nå, før jeg skal se Norge - Serbia etterpå. Gleder meg til kampen, elsker å se på håndballjentene spille. 

Hva har du gjort i dag? :-)

-Benedikte

Byen

Heii♥

I går var jeg i byen med Amanda, Benedicte og Susanne. Vi kjøpte julegaver og spiste på Peppes. Det var utrolig koselig! Anbefaler kakaoen på Peppes, den var utrolig god! Haha. 
Hva har du gjort i dag? :-)

-Benedikte

Søndagstur

Hello♥ I dag benyttet jeg det fine været og solen, og var med familien på en liten søndagstur. Var deilig å få meg litt frisk luft, selv om det var iskaldt! Nå sitter jeg inne i sofaen, under teppet og har tenkt til å lage meg en kopp kakao. 

Hva pleier du å gjøre på søndager? :-)

-Benedikte

Julestemning

Har du julestemning? :-)

 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

gratisdesign av Tonjemt
hits